Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Brusekabine, fuger og fliser

Jeg har for tre år siden købt min andelslejlighed. Byggefirmaet har sat fliser op – efter mit valg – men fliserne sidder desværre nærmest som om, de er kastet på. Det blev ved 2-års eftersyn besluttet i samråd med byggefirmaet, at de værst opsatte fliser skulle skiftes ud. Dette er ikke sket. Nu er fugerne så begyndt at rasle ud af hjørnerne, da væg og kabine åbenbart giver sig hver sin vej. Byggefirmaet har haft en murer ude at kradse det værste ud og fuge lidt om. Dette arbejde er nu også begyndt at rasle ud. Mureren, som reparerede sidst, mener, at alle fuger bør kradses ud og nye fuger sættes i. Efter at have ventet en måned kom idag en ny murer, da den anden ikke er ansat i firmaet mere. Jeg forventede i forhold til tidligere samtale, at fugerne skulle laves rigtigt denne gang, men nu ligger der en ny murer og laver lappeløsning ude i min bruseniche! Hvad stiller jeg op? Som jeg ser det, burde jeg have lavet hele flisearbejdet om, da det – for det første – ser skrækkeligt ud, og – for det andet – fugerne rasler ud.

Vores svar fra

Du bør ringe til Dansk Byggeri og forhøre dig om dine muligheder og forhøre om ham du har brugt har en garantiordning.
Ellers skal du have advokatbistand, men desværre er dette en rigtig uheldig sag, som hurtigt løber op.

Andelsportal.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.