Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Brugsret

 Må håndværkere overnatte i min andelsbolig i den periode, de arbejder på lejligheden? Skal andelsforeningen adspørges om tilladelse hertil? Skal andelsforeningen adviseres? Jeg har købt en andelsbolig, som skal istandsættes fra A til Å (el, vægge, lofter, gulve, køkken, bad, altan), og er derfor ikke flyttet ind. Overvejer at bruge svenske håndværkere, som imidlertid kommer langvejs fra, så spørgsmålet er, om de kan overnatte i lejligheden, mens de udfører opgaven. Der er tale om håndværkere med svensk momsregistreret firma, så alt går helt legalt for sig. Gælder de samme regler, hvis man benytter polske, lettiske eller andre udenlandske håndværkere ? Stadig med (i deres hjemland) momsregistrerede virksomheder. Der kunne for så vidt også være tale om jyske håndværkere. 

Vores svar fra

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.