Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Brev fra Bestyrelsen

Jeg har d.d modtaget et brev fra bestyrelsen hvor i de har en formodning om at jeg fremlejer min andel ud. De mener ikke at jeg selv opholder mig nok på adressen. Sagen er den at jeg købt min andelslejlighed i 2009 Okt mdr. Men jeg måtte skiftende bo hos en veninde og mine forældre, helt til April 2010. Da tidligere andelsejer ikke ville flytte ud, han blev til sidst eskorteres ud af politiet. Efter mit køb af lejligheden fortrød jeg, og prøvede at annullerer mit køb med den begrundelse at tidligere ejer ikke ville flytte, og jeg havde fået en læreplads langt væk fra lejligheden. Jeg fik afvist begge mine forsøg på annulleringen af mit køb. Jeg har folkeregister adresse der nu, selv om jeg ikke er der ret ofte. Derimod bor (kun C/o adresse) min veninder der, som gav mig husly tidligere på året. Hun er der med sin hund og nogen gange også hendes kæreste, og de passer også min hund, som jeg ikke kan have hos mine forældre, hvor jeg ofte sover. Ud over det betaler hun ikke husleje, jeg kan komme og gå i lejligheden som det passer mig, Sove der være sammen med min hund. Har boligselskabet ret i det er fremleje? Men hvis vi delte huslejen ville det så være fremleje?

Vores svar fra

I Jeres vedtægter står der formentlig noget om at der er beboelsespligt og det skal tages bogstaveligt med mindre der er tale om fremleje i overensstemmelse med vedtægternes regler herom.
Jeg forstår ikke at du i sin tid ikke hævede dit køb når sælger ikke flyttede.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.