Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

bragende gulv

Efter snart 3 års tovtrækkeri er vi ved at miste tålmodigheden med sælger af vores andelsbolig, vi var de førte der flyttede ind i vores ejendom, efter 3 måneder flytter vores nabo ind og så starter gulvene ellers at brage, sælger bliver ved med at trække sagen i langdrag, selvom de har erkendt det er meget gulvene brager. Så mit spørgsmål er kan man få en uvildig person ud , og hvem skal man kontakte

Vores svar fra

Det er svært ud fra spørgsmålet og da jeg ikke nærmere kender konstruktionen og evt. vedtægter, nærmere at 6age stilling til om det er foreningen, Jer eller Jeres naboer der har krav mod sælger.
Det er muligt gennem retten at få udmeldt syn- og skøn, men dette koster så evt. retshjælp skal undersøges.

Jeg må opfordre jer til at rette henvendelse til advokat.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.