Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Bortrejst underbo

Hejsa! Hvad stiller man op når ens underbo er rejst på 2 måneders ferie og jeg står med en håndværker der skal ind hos denne underbo for at fjerne gas- og radiatorrør og jeg samtidigt har en anden håndværker der ikke kan komme videre med det han skal lave før disse rør er fjernet? Nu drejer det sig om 2 måneder, men kunne jo lige så godt være 4-5-6 måneder. Det skal nævnes at denne underbo godt vidste at vi i løbet af en uge eller 2 havde brug for at komme ind i hans lejlighed.

Vores svar fra

Har du varslet underboen og har du lavet en aftale med ham? Det er nemlig således at såfremt foreningens bestyrelse skal hjælpe så skal der varsles med 3 måneder.

Du bør altså indgå en aftale med underboen om hvornår du har brug for at komme ind.

Håber du finder en løsning

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.