Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bopælspligt ved tvangsauktion af ejendommen

 Vi er i den situation, at vores ejd er på vej på tvangsauktion og vi har stiftet en Andelsboligforening. Vi afventer dog tvangsauktionen i februar måned, før vi er sikre på, at blive endelige ejere. Nu står jeg for at skulle fremleje min lejl i et halvt år. Hvis vi overtager og jeg bliver andelshaver, er det så et must, at jeg har min adresse her ? Altså situationen, hvor vi overtager i februar måned og jeg har udlejet til en anden, som så har adresse her, men hvor min så vil være flyttet ?? Hvordan er reglerne for det ?  

Vores svar fra

Det er normalt en betingelse at andelshaveren bebor ejendommen. Men hvis de andre medlemmer accepterer vil de måske gå med til at du først flytter ind senere.

Jeg håber I har en advokat med hvis I skal købe ejendommen på tvangsauktion !

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.