Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Bopælspligt – andelshaver bor i udlandet

Kan en andelshaver i en andelsboligforening undlade at flytte folkeregisteradresse til andelsboligens adresse? Den potentielle køber har cpr. nr. i Danmark, men er bosat i Norge. Boligen vil blive benyttet ca. halvdele af året. Der benyttes de gamle standardvedtægter for andelsboligforeninger. Såfremt ovenstående besvares bekræftende, hvad så med det rentebidrag andelsboligforeningen modtager? Skal der ske forholdsmæssig reduktion? Der er tale om i alt 6 andelhavere.
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Kongens Toft
Navn: Karl Lauritsen

Vores svar fra

Kære Karl Lauritsen
Jevf, jeres vedtægter er der bopælspligt hvilket vil sige at man skel tage boligen i brug som sin helårsbolig for sig og sin familie. Jeg er derfor af den opfattelse at folkeregisteradressen skal være andelsboligen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.