Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Boligydelse

Spørgsmål ang. boligydelser. Vi er en mindre andelsforening af typen lav tæt bebyggelse med 20 boliger. 3 stk. på 88 kvm 12 på 98 kvm og 5 på 108 kvm. Byggeriet er 5 år gammelt. Da man for 5 år siden satte boligydelsen var det ud fra at alle skulle betale samme ydelse, pr. mdr. Den bolig der var på 108 kvm blev tillagt en pris 37.500 og den bolig der var på 88 kvm fik refunderet et beløb på 37.500. Boligen på 98 kvm fik ikke noget tillæg eller tilskud. Man var derfor nu alle lige om de optagne lån i kreditforeningen. Så stilles vi nu overfor spørgsmålet, om hvorvidt det er retfærdigt at alle betaler samme ydelse uanset boligens størrelse. Er det juridisk muligt at ændre vor betalingsform, således den passer med størrelse af boligen?

Vores svar fra

Det er efter min opfattelse muligt at ændre betalingsformen. Men på baggrund af det oplyste er jeg umiddelbart af den opfattelse at det kræver enstemmighed.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.