Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Boligstøtte og beregning

Jeg ser på andelsboliger p.t. naturligvis med overtagelse for øje. Da jeg i nogel tilfælde er berettiget til boligstøtte som lån, er jeg interesseret i, hvordan den beregenes. Hæfter jeg som andelshaver slet ikke, delvist helt for indvendig/udvendig vedligeholdelse? For mig er svaret “ja – helt” til begge dele, eftersom jeg jo som andelshaver er en del af den forening, som betaler for vedligeholdelse ude som inde en forening der eksisterer på andelshavernes mdl. ydelse (udover naturligvis indskud) 
 

Vores svar fra

På Borger.dk kan du få svar på beregningen af boligstøtten som lån. Du kan også spørge på din kommunes borgerservice/boligstøttekontor eller du kan google “boligstøtte”.
Som andelshaver har du normalt kun vedligeholdelsen af egen bolig, medens foreningen, hvor du er medlem har de øvrige opgaver, som du skal betale for via  boligydelse.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.