Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Boligstøtte lån

Vi købte vores andelsbolig pr. 1.10.2008, altså efter de nye regler. Vi søgte straks bolig-støtte lån, og har fået denne siden indflytningen. Dette betyder at indskudet “skrumper” ind, og om ca. 6 år vil kapitalen være “spist” op. Vi har forespurgt i BRK om hvad der sker når beløbet er opbrugt? Iflg. BRK vil udbetalingen fortsætte og man henviser til andelsboligloven. Vi har imidlertid ikke nogen steder set at en sådan regel findes. Har I mulighed for at kunne fortælle os, hvor denne lovbestemmelse står?

Vores svar fra

Tak for spørgsmålet.
I henhold til lov om individuel boligstøtte § 16 og § 31 nr. 3 fortsætter boligstøtten. Det samlede boligstøttelån kan således godt overstige andelens værdi. Der skal løbende underskrives gældsbeviser i h. t. lovens § 36, således at når der udbetalt så meget i støtte, som gældsbeviset andrager, skal der udstedet og underskrives et nyt gældsbevis.

Jeg håber, at ovenstående besvarer det rejste spørgsmål.

ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.