Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Boliglån

Hej! Jeg er en af dem som er heldige at få fat i en fantastisk andelsbolig i Kbh v, men har en utroligt dyr boligafgift. Jeg har mit lån i Danske Bank, men ved ikke om det er det rette. Betaler nu næsten 7%(!) rente……Ved i med hvem jag kan find en bedre løsning? Jeg fik ikke noget som helst at vide om de mulige boligafgift fra min rådgivere i Danske Bank…DKK2000/måned fra dagen jeg flyttede ind. så jeg har derfor ingen som helst loyalitet til DB! Detaljer af lån: Rente af indestående: 0,750 % Rente af gæld: 6,750 % Nominel årlig rente af gæld: 6,923 % Provision af maksimum: 0,000 % Ikke tilskrevne renter: -2.308,34 DKK Total lån DKK543,500 eftersom jeg lagde DKK100,000

Vores svar fra

Din rente på knap 7 % p.a. forekommer ikke specielt høj i betragtning af at Amagerbanken betaler næsten 5 % p.a. på store og lange aftaleindlån. Det er nok kun familielån, der er billigere, hvis din familie har mulighed for det.
Meddelelse af forhøjelser af boligafgiften skal du ikke have fra banken, de fremgår af seneste generalforsamlingsreferat og det vedtagne driftsbudget for foreningen. Eventuelt kan forhøjelser af boligafgiften også fremgå af vedtægterne, typisk hvis de er vedtaget allerede ved stiftelsen.
 
Med venlig hilsen
 
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver, ejendomsmægler
 
Amagerbanken – Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300 København S
Telefon 32666113
 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.