Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Boligafgift

Jeg købte for et år siden denne lejlighed og har nu fundet ud af at vi er tre lejere der betaler betydeligt mere i leje eller boligafgift end resten af ejendommen, når jeg har spurt om grunden her til får jeg at vide at det er fordi de er anlagt sidst, er det lovligt og kan det virkelig være rigtigt at man må det. Jeg kan forstå at jeg f.eks betaler for et køkken som for længst er røget på lossepladsen, da man ikke fik det indført som løsøere, kan sådan noget ikke ændres hen af vejen. Jeg betaler ca. 1200 kr mere end min underbo som oven i købet har ca 10 kvadratmeter mere plads end mig…forstå ikke at det kan være lovligt.

Vores svar fra

Det er ikke udsædvanligt at andelshavere betaler en forskellig boligafgift, hvilket typisk hænger sammen med den stand lejlighederne er/var i ved stiftelsen.

En besvarelse af dit spørgsmål kræver dog en hel del flere oplysninger, hvorfor jeg desværre ikke kan komme yderligere ind på en afklaring.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.