Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Skal andelshaveren betale boligafgift på ny hems?

Hej med jer,
En af vores andelshavere etablerer en hems (mindre en 4,5 m2) i spidstloftet af sin lejlighed. Hun betaler en symbolsk sum for arealet (da det teoretisk er fællesarealer, selv om det er ubrugeligt og utilgængeligt for andre). Det kommer ikke til at indgå i BBR-m2 på andelen, men hendes forbedringer bliver selvfølgelig tilskrevet andelen ved salg. Spørgsmålet er så, skal hun betale boligafgift af disse 3 m2 fremadrettet? Også selvom det ikke er en del af BBR-m2?

Vores svar fra
Erik Matthiesen
Om forfatteren Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.