Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Boligafgift efter byfornyelsen

Spørgsmål: Vi er blevet byfornyet i 99-00. Der er forskel i beregninge af boligafgiften mellem de tal kommunen har fået til beregning af boligsikring (boligafgift efter byfornyelsen) og de tal vores administrator har fået efter ditto. Fra samme kilde vel at mærke. Kommunens tal ( boliafgift) er lavere end administratorenes. Hvordan beregnes boligafgift efter byfornyelsen og hvordan kan vi en gang for alle finde ud af om det er kommunen eller den nuværende administrator der har de rigtige beregninger vi skal rette os efter ? På forhånd tak for Jeres altid hjælpsomme svar.

Vores svar fra

Det eneste sted du kan tjekke den endelig godkendte boligafgift er på det af kommunen endeligt godkendte byggeregnskab og stemmer denne boligafgift ikke overens med den du betaler så kan det skyldes at der efterfølgende er vedtaget en forhøjelse af boligafgiften der ikke har noget med byfornyelsen at gøre.
 
håber du løser problemet.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.