Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Bøde ifm fællesarbejde

Vi er nu blevet opkrævet en betaling af bestyrelsen (på trods af, at vi faktisk har bidraget til fællesarbejdet, men blot uden for den af bestyrelsen fastlagte arbejdsweekend). Vi mener principielt at dette er forkert. Derfor vil vi gerne høre dig, hvorfra hjemlen om opkrævning af boligafgiften kommer fra (altså at man ikke kan lave konstruktionen på den måde, som bestyrelsen har gjort det). Derudover vil vi meget gerne høre dig, om du har et forslag til, hvordan vi kan forholde os til det faktum, at bestyrelsen har opkrævet 500 kr. fra os (vi har indtil nu valgt at undlade at betale) På forhånd mange tak for hjælpen.

Vores svar fra

Kære Spørger,
Hjemmel til at opkræve for arbejdsweekender/udeblivelse skal findes i vedtægterne. Ellers er det næppe gyldigt.
 
 
Med venlig hilsen

 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.