Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Spørgsmål: Hej. Jeg har et spørgsmål til jer om andelsbolig, vi har et andelsbevis og en lejekontrakt, vi har boet her i 26 år vi er ikke gift, men spørgsmålet er om vi kan bruge andelsbeviset som et bevis på at vi har købt andelsboligen og ikke lejekontrakten eller begge dele? Vi står begge på andelsbeviset men ikke på lejekontrakten.. hvad kan vi bruge for at dele andelensboligen, hvis vi går fra hinanden, har den ene mere fordel end den anden part? Tak på forhånd. Venlig hilsen Mona

Vores svar fra

Når I begge står på andelsbeviset er det bevis på at I ejer andelen med halvdelen hver, medmindre I indbyrdes har en anden aftale. Hvis I går fra hinanden skal der tages stilling til hvem der har ret til at overtage boligen/andelen og fortsætte som eneandelstager.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.