Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Betaling til vandskade

Spørgsmål: Hej. Jeg har købt en andel pr. 1.September 2006. Grunden til at jeg skriver herind til jer at jeg den 30. September 2006 fandt ud af at der var et gulv bræt inde på soveværelset der var vådt. Jeg fandt så ud af at det kom ude fra køkkenet under køkkenbordet, fra et ulovligt kobberrør, hvor vandet langsomt sev ud af.Jeg har så efterfølgende kontaktet sælger som påstår at de intet kender til det trods at de rev køkkenet ned for fire år tilbage. Jeg står nu med at min egen forsikring ikke dækker og at ejedommens forsikring ikke kan finde ud af om de vil dække skaden. Der står i overdragelses aftalen at *Sælger erklærer, at lejlighedens installationer er i funktionsdygtig og lovlig stand på overtagelsesdagen*. Derudover står der * Der er til brug for vurdering ikke lukket op for skjulte installationer.Envidere er lovligheden af installationer, hvortil der kæves autorisation, ikke kontrolleret*. Jeg undre mig dybt at der ikke er nogen der kan hjælpe mig da jeg ikke selv har været skyld i skaden og desuden ikke har pengene til at dække det. Mit spørgsmål er hvad jeg skal gøre? Mvh Natasja

Vores svar fra

Kære Natasja
 
Jeg er nok ikke i stand til at hjælpe dig, men vil henvise dig til at tage kontakt til en advokat der vil kunne hjælpe dig videre i sagen.
 
Håber du finder en god løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.