Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Betaling for forbedringer

Jeg er ved at købe en andelsbolig, hvor 7 af de 11 andelshavere har fået opført en carport. Der hører carport til den bolig, som jeg er interesseret i at købe, og nu er spørgsmålet, hvilken pris jeg skal betale for carporten. Den kostede 31.714 kr. pr. stk., men foreningen har udbetalt et tilskud på 6.714 kr. til alle andelshavere, også dem, der ikke har fået carport, således at de andelshavere, som får opført en carport, selv kommer til at betale 25.000 kr. De forlanger nu, at jeg skal betale 31.714 kr. for carporten, hvor jeg mener, at jeg kun skal betale de 25.000 kr., som andelshaveren har haft i udgift til carporten.

Vores svar fra

Det er lidt vanskeligt at se, hvorfor alle andelshavere modtager et tilskud på 6.714 kr.

Såfremt der er tale om en udlodning for foreningen, bevirker det, at andelskronen bliver dette beløb mindre for samtlige.

Den pris du skal give for andelsboligen er således 6.714 kr. lavere og på denne baggrund er det korrekt, at du skal betale 31.714 kr. for carport.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.