Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Betaling af nye faldstammer

Vi har i vores andelsforening brug for nye faldstammer, da de gamle er færdige. Vi har i den forbindelse fået et tilbud fra et rådgivende ingeniør firma. Budgettet for opgaven anslår en pris pr. lejlighed, der er fuldstændig identisk for de 24 lejligheder. Ingeniøren bekræftede også, at det koster præcis lige meget pr. lejlighed at skifte faldstammerne. Og her kommer spørgsmålet så. Når vi nu skal betale for arbejdet, siger bestyrelsen, at der skal betales efter fordelingstal, således kommer nogle lejligheder til at betale dobbelt så meget som andre for det samme arbejde. Kan det være rigtigt? Jeg synes, at det meget urimeligt, at jeg skal betale dobbelt op af andre for det samme arbejde – og mener, at når omkostningen så præcist kan deles, at alle bør tage den del, der faktisk vedrører deres lejlighed.

Vores svar fra

Hvis du bor i en andelsboligforening hører udskiftningen af faldstammer under foreningens vedligeholdelsespligt og er dermed en fælles udgift, der skal fordeles som alle andre fællesudgifter.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.