Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Betaling af håndværkerregning

Vi har i vores bestyrelse drøftet om hvornår man betaler en regning for noget udført arbejde.
Tænker her bla. på ,at hvis arbejdet ikke er godt nok udført,om man så må vente med betalingen til evt.fejl er rettet.Måske kun betale noget af regningen.

Vores svar fra

Hvis arbejdet ikke er udført som aftalt, bør ejerforeningen kontakte håndværkeren for en løsning, og den bør holde et beløb tilbage for at sætte udbedring under pres.

Ejerforeningen bør betale et beløb svarende til værdien af det udførte arbejde. Hvis den ikke gør det, vil håndværkeren, der jo skal betale materiale- og lønomkostninger, blive sat under egentlig pengeafpresning.

Kan der ikke opnås enighed om udbedring, kan en løsning være at kontakte et klagenævn, hvis ejerforeningen består af forbrugere.
Ejerforeningen bør efter forsikringspolicerne for at se, om der er tegnet retshjælpsforsikring, der dækker, såfremt sagen ender i retten.

Venlig hilsen

Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.