Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Betaling af bygningsfejl

Spørgsmål: Hej. Mit gulv har givet sig og knirker utroligt meget. 3 forskl. håndværkere har synet gulvet og konstateret bygningsfejl. Trods dette har bestyrelsen besluttet at ansvaret er mit idet de henviser til § 9.1 der omtaler vedligeholdelses pligt af bl.a. gulve. Da jeg ikke har haft nogen indflydelse på gulvets tilstand, vil jeg gerne have oplyst om jeg skal betale for udbedring pålydende ca. 30-35000 kr.? Med venlig hilsen Uffe
 

Vores svar fra

Kære Uffe 
 
Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til en advokat der vil kunne hjælpe dig med at afklare hvor ansvaret ligger. Umiddelbart vil jeg sige at det er et foreningsanliggende, men der kan dog være forhold der gør at I som andelshavere har overtaget dette ansvar, derfor kontakt en advokat.
 
Håber du finder en løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.