Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bestyrelseskompetance

Spørgsmål: Vi er 8 andele. Bestyrelse på 3 medl. Vi har samlet købt 8 emhætter. Formanden tilbød at sætte dem op,da vi ikke kunne finde en ledig elektriker til opsætningen. Efterfølgende har administratoren udbetalt 500 kr.pr opsætning til formanden uden at spørge vi øvrige andelshavere. Han påstår, at det har han bemyndigelse til som administrator. Har han det? Bestyrelseflertal er jo i orden med formand og administrator. De blokerer ligeledes for, at vi kan blive medlemmer af ABF, så hvor kan jeg klage? Hvor kan jeg få råd og vejledning ? Venlig hilsen Gorm

Vores svar fra

Kære Gorm
 
Bestyrelsen kan alene råde over de midler som generalforsamlingen har stillet til deres rådighed. Kan en udbetaling til formanden holdes indenfor budgettet kn i ikke gøre andet end at stille et mistillidsvotum til bestyrelsen og vælge ne anden bestyrelse på generalforsamlingen. Det er også generalforsamlingen der kan træffe beslutning om medlemskab af ABF.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.