Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Bestyrelses omgåelse af lov og regler

Spørgsmål: På dette års generalforsamling blev det vedtaget af generalforsamlingen, at der skulle en professionel admistrator på, til at drive ejendommen og det ville iflg. bestyrelsen koste ca. 80.000,-. Dette var efter eget ønske fra bestyrelsen, da arbejdet var så krævende ved køb/salg af andele, andelslån, varmeregnskab, forsikringer og alle love og regler. (jf. ref. fra generalfors.) Vi har set flere eks. på at lovene ikke bliver overholdt af bestyrelsen. Nu meldetr bestyrelsen pludselig at kasseren, som ikke kunne klar ovenfor stående, at kasseren går på efterløn og derfor gerne vil være den fremtidige administrator for ejendommen. Honorar var der ikke nævnt, jeg tror personligt, at kasseren indrager de 80.000,- (det er hvad formanden får årligt). Kan bestyrelsen uden videre forkaste generalforsamlingens beslutning om en professionel administrator. Hvad gør jeg?

Kære Lykke  Bestyrelsen skal respektere generalforsamlingens beslutninger og kan ikke uden en ny generalforsamlings godkendelse nøjes med at ansætte en ikke professionnel.Skriv til bestyrelsens medlemmer og fasthold dem på generalforsamlingens beslutning, med forbehold for at gøre bestyrelsen personligt ansvarlig hvis der lides tab.En professionnel administartion kan købes for 1000 – 1400 kr pr år pr lejlighed . Indhent tilbud så har i et godt udgangspunkt.Held og lykke.  Med venlig hilsenADVODAN
Henning Petersenadvokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.