Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bestyrelsens møde protokol

 Spørgsmål: Til Andelsportal Mødeprotokol Hvornår anvendes denne? Hvornår kan hvem få denne forelagt. Kan denne anvendes som dokumentation, i givet fald af hvem, hvordan, og hvornår? Hvis bestyrelsen fører den, så personfølsomme oplysninger/ og sager føres separat, er der vel ikke grund til at den skal være utilgængelig for andelshaverne i en egen – administreret forening? Hvorledes kan revisions protokollen krævet fremlagt på en egen administreret forenings generalforsamling. 

Vores svar fra

Protokollen føres af bestyrelsen, så bestyrelsen kan huske/dokumentere, hvad der er truffet beslutning om.

Normalvis vil referaterne ikke være offentligt tilgængelige, men der kan være en praksis i foreningen for det modsatte. Vedtægterne stiller sædvanligvis ikke noget krav om offentlighed, men du bør naturligvis selv læse vedtægterne.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.