Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændring

Ved næste ordinære generalforsamling har bestyrelsen foreslået en vedtægtsændring for at sikre en “alternativ indtægtskilde”. Forslaget lyder: fraflyttende andelshavere skal ved et salg indbetale 10% af fortjenesten udover 29 x andelskronen til andelsboligforeningens vedligeholdelses- og forbedringskonto. Dvs. at en andelshaver skal smide 40-90.000 til foreningen ved et salg – afhængig af hvad andelskronen fastsættes til på generalforsamlingen – til fremtidig vedligeholdelse. Kreativt… men er det lovligt? 10% er en voldsom slat at skulle betale til noget man ikke selv skal gøre brug af

Vores svar fra

Hvis forslaget vedtages med enstemmighed blandt samtlige andelshavere i foreningen – vil jeg mene, at forslaget kan vedtages. Der vil være tale om en ændring af vedtægten, og forslaget bør derfor indarbejdes i vedtægten.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.