Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bestyrelsens ansvar ved slag?

I 2005 Købte min kæreste den andel i andelsforening som jeg nu også bor i. I forbindelse med hendes overtagelse blev der ikke udarbejdet nogen synsrapport og sælger udarbejdede selv forbedringsregnskabet. Nu skal vi sælge, og det viser sig at det el-arbejde, som den tidligere ejer solgte os som en forbedring til 7000 kr. for, er ulovligt. Vi vil nu gerne vide om bestyrelsen har et ansvar i sagen, da de har underskrevet den tidligere ejers forbedringsregnskab. Vi ønsker ikke umiddelbart at rette krav mod tidligere ejer. Men vi kan heller ikke forstå at bestyrelsen kan stå helt uden ansvar i sagen, da de som sagt har godkendt og underskrevet sælgers papirer. 

Vores svar fra

 Bestyrelsen hæfter ikke på objektivt grundlag, men kun hvis man har handlet forkert. Det er som udgangspunkt den der har lavet det ulovlige arbejder som hæfter. Vær opmærksom på andelsboliglovens forældelsesregler.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.