Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bestyrelsens afgørelse om altankvist

Jeg bor med min kæreste i en andelslejlighed. Vi bor øverst i bygningen. Vi har et meget lille køkken og vil derfor gerne have en altankvist for at få mere plads og den hygge en lille altan giver. Vi ansøgte skrifteligt bestyrelsen om tilladelse til projektet, og vedlage tegninger og billeder. Indledningsvis afviste de ikke forslaget, emn fremsatte ønske om at komme op i vores lejlighed og se og høre mere om hvad vi havde tænkt os. De har nu afvist forslaget da de ikke ønsker ændringer af bygningen (de var ikke forbi og se forinden). Mit spørgsmål er om vi kan gøre noget for at få lov til at få en altankvist??? Er bestyrelsen beslutningsdygtig eller er det generalforsamlingen??

Vores svar fra

Den almindelige regel er at det er generalforsamlingen der tager beslutning om altaner og andre ændringer af ejendommens udvendige forhold. Så I kan fremsætte forslag om det der.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.