Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Må bestyrelsen blande sig i huslejestørrelsen?

Jeg har fået en forhånds godkendelse af bestyrelsen i min andelsboligforening til at jeg må fremleje min lejlighed. Jeg har søgt med lys og lygte efter oplysninger vedrørende lejefastsættelse hos bl.a. SKAT og Danmarks lejerforening, og jeg har fastsat min 88m2 (3 vær.) med udsigt over søerne til 6.547 kr. mdr. Umiddelbart godtager bestyrelsen ikke dette – kan og må de blande sig? Og synes huslejen urimelig? Jeg har efter bedste evne lagt de udgifter til som jeg tror jeg må. Jeg ønsker ikke på nogen måde at tjene på det, blot at få hvad jeg retmæssigt har krav på. Hvor kan jeg søge råd og vejledning, for dermed at sikre mig dette?

Vores svar fra

Du kan henvende dig til det lokale huslejenævn. Men udgangspunktet er de positive udgifter du selv har plus en (mindre) forrentning af beløbet.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.