Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Bestyrelsen har ikke tid til at gennemse min lejligved ved fraflytning

SPØRGSMÅL:

Jeg står for at skulle sælge min andel pr 1. februar. Jeg har derfor været på andelsforeningskontor for at hører hvad vi gør.

Her får vi at vide at det ikke er muligt at få inspiceret sin lejlighed før 5/4. Fordi at bestyrelsen ikke har “tid” til at gennemse mere end 3 lejligheder per måned.
Spørgsmålet er nu om jeg er tvunget til at vente på at de inspicere min lejlighed eller om jeg kan “tvinge” dem til at inspicere min lejlighed.

Jeg mener ikke at jeg er tvunget til at betale 2 måneders husleje fordi at de ikke kan afse tid til at se på min lejlighed.

Hvad gør jeg?

På forhånd tak.

Vores svar fra

Jeg synes som udgangspunkt, at det lyder som en meget og efter vores opfattelse også for lang respeed, som foreningen beregner sig for at kunne foretage et syn. Du skal imidlertid tage fat i vedtægternes bestemmelser for overdragelser, hvor betingelserne for en overdragelse vil fremgå – herunder den rimelige frist som du som andelshaver skal give i forbindelse med en udtrædelse af foreningen.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.