Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Bestyrelse

Hvad sker der, hvis en forening ikke kan få konstitueret en bestyrelse ved aktuel bestyrelses afgang, fordi ingen er villig/mener sig kompetent til at påtage sig formandsopgaven? Hvad skal man som evt. sælger gøre i evt. vacuumsperiode? På forhånd tak for svaret og mvh. Lene Fogsgaard
Foreningsnavn: strandparken af 1988
Navn: lene fogsgaard

Vores svar fra

Kære Lene Fogsgaard
Det er ikke første gang jeg høre om en forening der ikke kan få valgt bestyrelse, men en bestyrelse skal der vælges det er nemlig således at ifølge vedtægterne tegnes foreningen af formanden og to bestyrelsesmedlemmer og det vil sige at er der ingen bestyrelse kan foreningen ikke tegnes og dermed kan der ikke skal betaling af regninger godkendelse af salg o.s.v.

Kan man ikke få valgt en bestyrelse indkaldes der til generalforsamling med det formål at få valgt en eller to ekskuratorer  – alt efter hvad vedtægterne sige – der skal forestå opløsningen af foreningen og foreningen vil herefter blive solgt som udlejningsejendom.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.