Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bestyrelsen nægter handel pga. loftsrum

Kan en bestyrelse til stadighed nægte, at godkende vores andelsbolighandel på grund af et depotrum vi har på loftet. Den tidligere bestyrelse har godkendt og underskrevet en tilkøbsliste fra tidligere salgsaftale for mindre end 1 år siden, som også omfattede vores depotrum på loftet. Vi har, for at imødegå bestyrelsen, hentet en tømremester og teknisk forvaltnings skriftlige godkendelse, men det synes de lige pludselig ikke er nok, selv om bestyrelsen skriftlig har sagt at en godkendelse fra disse ville være nok, for at de vil underskrive en aftale. Kan bestyrelsen blive ved med at trække os sådant rundt i næsen. Kan det virkelig være rigtig, at vi er nød til at hyre en advokat for at få ret. Jeg vil også lige fortælle, at to andre andelsboligejere her i vores andelsforening, på 14 hustande, også har et depotrum på loftet, men de må godt, siger bestyrelsen?? Vi har nu i 3 måneder haft dette tovtrækkeri med bestyrelsen. Vi, køber og os, har underskrevet salgsaftalen.

Vores svar fra

Det lyder ikke rimeligt, men jeg kender jo ikke bestyrelsens indstilling.

Hvis ikke du kan komme videre er du nødt til at engagere en advokat.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.