Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Beslutning om andelsbolig til ejerbolig

Kan man ændre en beslutning, hvor der på 2 foregående generalforsamlinger, er besluttet at, man kun vil overgår til ejerboliger, hvis alle er enige i det? Hvis beslutningen kan ændres, kan det så være på et beboermøde eller skal det være på en generalforsamling? Når det er besluttet, at opløse foreningen og der er huse som ikke ønsker dette, hvordan vil det så foregå i praksis med et evt. salg/udflytning af den enkelte ejendom? Kan man tvinge en andelshaver til at sælge, når han ikke selv kan købe sin ejendom? Hvis det medfører økonomisk tab for de huse som ikke ønsker at sælge, hvem hæfter så for tabet? Kan en bestyrelse gøres økonomisk ansvarlig pga. ovenstående?

Vores svar fra

Det vil kræve fuld enighed at blive enlige om at omdanne til en ejerforening. Det kan ikke gyldigt vedtages med et flertal.

Beslutningen skal træffes på en generalforsamling.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.