Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Beregning af huslejestigning

Vi har i A/B  en andelsbolig, der stadig er lejet ud til en ældre dame. Hun har nu forespurgt, om hun kunne få renoveret badeværelset (fjerne badekar, opsætte brusekabine, renovere varme i gulvet). Det er en operation som temmelig mange andelshavere selv udfører. Nu er spørgsmålet: hvis foreningen påtager sig at foretage renoveringen, hvordan beregner man så de pågældende beboers huslejestigning?

Der er altid mulighed for at indgå en aftale med lejeren om at få forbedret sin lejlighed – lejeloven har specifikke regler herom. Vær opmærksom på, at det kun er forbedringer og ikke arbejder, som har karakter af vedligeholdelse, som lejeren kan inddrages i betalingen af. Jeg vil – hvis I vil lave en aftale med den ældre dame – at få en rådgiver med på sagen, således at I kan få fuld klarhed over, hvilke arbejder der er vedligeholdelse og hvilke der er forbedringer.
Med venlig hilsen
Tom Petersen Administrationschef DATEA A/S

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.