Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Bekvemmelighedsforbedring

Spørgsmål: Hej Andelsportal !! Kort fortalt så er jeg ved at sælge min andel. I min andel har jeg 3 værelser, hvor jeg i det ene har opsat en skillevæg. Grunden til dette er at jeg har fået en lille datter som skulle have sit eget værelse og vi ville gerne beholde et normalt soveværelse. Vi har selv sat væggen op og den er godkendt af både kommune og bestyrelse. Væggen er efter vurdering sat til 9000,-. Køber har efter vurderingrapporten er lavet, henvendt sig til bestyrelsen og henvist til en § i vedtægterne hvori der står at man ikke kan få penge for bekvemmelighedsforbedring. I selve § er der ikke penslet ud præcist hvad der bekvemmelighedsforbedring og hvad der ikke er. Bestyrelsen er nu delt i 2 og kan ikke finde en afgørelse. Hvordan afgører man hvad der er og hvad der ikke er ? Ellers kan man jo blive ved med at henvise til den §. Hvis man f.eks. skifter sit trægulv selv om det gamle ikke fejler noget er det så også en bekvemmelighedsforbedring ? Eller skifter sit toilet, selv om det gamle virker fi nt ? Med venlig hilsen Louise

Der er desværre ingen almengyldige vurderinger af ”bekvemmelighedsforbedringer”. Det er sjældent, vi støder på den slags særlige regler i foreningerne, og det er vel et lev fra tidligere tider.
 
Rent teknisk er en ny væg en forbedring, og den skal naturligvis betales.
 
 
_____________________________
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS
  
www.eibyeogholmsgaard.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.