Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Badeværelse

Spørgsmål: Jeg skriver til jer idet vi har et problem med vores badeværelse.Vi købte vores lejlighed for 16 år siden,og har ikke foretaget nogle ændringer i badeværelset.Vi skulle, sidste år have begyndt at lave om med bla. male gulvet og sætte fliser op på væggen. Vi tager kontakt til en murer som siger at der er flere revner i fugerne og også i nogle fliser og siger at male fliserne ikke er godt nok.Vi har så haft flere murere ude for at kigge på det, og de siger allesammen det samme at det skyldes de jern som ligger i gulvet har fået vand og dermed ruster og gør at gulvet hæver.Vi har fundet ud af at Ejendommen tilbage i 1985 har skiftet flere gulve i vores ejendomme, hvorfor ved vi ikke helt sikkert, men jeg har været oppe på Kommunen og jeg kan ikke finde noget angående det. Efter at have talt med Administrator og Bestyrelse over et langt stykke tid, påstår de at, VI har MISLIGEHOLDT badeværelses gulvet hvilket jeg slet ikke kan forstå. Vi har derfor nu bestemt at få sat hele badeværelset istand efter de love og regler der findes idag og starter allerede næste uge, men vil gerne høre jer først om ikke der er noget at gøre overfor Bestyrelsen og Administrator.Jeg kan sende email fra Arkitekt og fra Administrator hvis det ønskes. P.S Det skal lige tilføjes at så vidt vi ved har vores overbo og en på 2.sal haft samme problem på samme sted som os, hvilket svarer til at vores tilfælde ikke er et enestående problem 

Vores svar fra

 
 
Jeg mener ikke man umiddelbart kan sige at I har misligholdt noget.
 
Men udgiften ligger nok hos jer selv.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.