Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ulovligt badeværelse i købt andel

Jeg købte en andelslejlighed for 2½ år siden, og var ikke opmærksom på at spørge ind til udførelsen af badeværelset, som blev lavet for 7-8 år siden af de tidligere ejere. Jeg har nu fundet ud af at de ikke har ansøgt foreningen om lov og heller ikke anmeldt det til Københavns Kommune, dvs. at badeværelset ikke er lovligt. VVS arbejdet er udført på regning, men de kan ikke finde regningerne, og murer arbejdet er udført uden regning. Det bliver ikke uden omkostninger at få badeværelset lovliggjort og heller ikke let, så mit spørgsmål går på om jeg kan drage de tidligere ejere til ansvar for at få det lovliggjort, og hvordan jeg skal gøre det, eller om jeg er for sent ude. 

Vores svar fra

 
Kære Spørger,
 
 
Dit krav mod sælger forældes 6 måneder efter du kendte til manglerne og den manglende godkendelse.
 
Fristen afbrydes ved sagsanlæg.
 
Du bør hurtigt kontakte en advokat.
 
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.