Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Badeværelse muligvis ikke godkendt – hvad kan vi gøre?

Jeg håber at du kan hjælpe mig. Min kæreste og jeg købte en andelslejlighed på Amager for godt 1½ år siden. Det er en ældre lejlighed hvor man har toilet og bad hver for sig. Badet er lavet i et skab i køkkenet i år 1991. Vi står i den situation nu hvor vi er nød til at gøre noget ved badeværelset i frygt for at der lige pludselig kan komme vandskade eller råd. Der er nemlig sat glasvæv på væggene og det holder ikke særlig godt mere. Derud over er vi ved at undersøge i andelsforeningen om badeværelset overhovet er godkendt. Hvis det viser sig at det ikke er godtkendt, har vi så mulighed for at sagsøge sælger? Hvordan er reglerne for dette og hvordan står vi i den situation?

Vores svar fra

Hvis et viser sig at badeværelset ikke er godkendt kan sælger i princippet blive erstatningspligtig.

Men bemærk at sælgers ansvar forældes 6 måneder efter det tidspunkt hvor I vidste at badeværelset var ulovligt.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.