Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Badeværelse i dårlig stand

BadeværelseVores badeværelse har set bedre dage, der er flere fliser der flere steder er revnet og fugerne har det heller ikke for godt…. Vi har været i banken, for at låne penge til et nyt badeværelse, men fik afslag…. Hvordan skal vi forholde os til det? der kan jo på sigt komme vandskade. Skal foreningen så betaler et nyt badeværelse, og så bliver det fratrukket salgsprisen, når vi engang flytter?

Vores svar fra

Det fremgår ikke af dit spørgsmål, om du bor i en andelsboligforening eller en ejerforening. Men uanset hvilken type forening du bor i, så er det dig selv som skal betale.

Hverken en ejer- eller en andelsboligforening har pligt til at hjælpe dig økonomisk med finansieringen af et nyt badeværelse.

I en andelsboligforening har foreningen dog mulighed for at beslutte at istandsætte dit badeværelse og enten lade din boligafgift stige eller kræve beløbet betalt, når lejligheden sælges. Dette vil dog kræve en generalforsamlingsbeslutning og andre andelshavere måtte ønske samme løsning.

Jeg håber, dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.