Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Badeværelse – hvem hæfter ved evt. skader

Jeg har en andelsbolig på Nørrebro som jeg er ved at sælge. Jeg har selv lavet badeværelse (byggetilladelse er søgt) i et eksisterende toilet med terassogulv – her er der støbt gulv med fald og vådrumsisoleret samt sat fliser op både på gulv og vægge til 180 CM. En Autoriseret VVS’er har lavet alt VVS arbejdet. I forbindelse med salg af lejligheden har der været foretaget El+VVS eftersyn m.m. og alt er godkendt. Nu er der en køber til lejligheden der vil vide hvem der hæfter for eventuelle skader hvis de overtager lejligheden pr. 1/9-2010 – kan du hjælpe? Jeg har lovet køber at give dem en tilbagemelding idag – da evt. overtagelse er lige om hjørnet. 

Vores svar fra

Hvis alt er udført håndværksmæssigt korrekt, kan jeg ikke se du har noget ansvar.

Hvis der sker noget vil kravet typisk kunne rettes mod den håndværker der har udført arbejdet.

Med venlig hilsen 
Thomas Damsholt, advokat (H) 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.