Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udvide badeværelset – hvem skal godkende det?

Vi har en andelshaver der gerne vil lave sit badeværelse større, ved at flytte en væg ud i et af værelserne. Hvem skal han søge om til det og hvem skal godkende det.  

Vores svar fra

I første omgang, skal andelshaveren skriftligt bede bestyrelsen om tilladelse til udvidelsen af badeværelset. Bestyrelsen skal ligeledes skriftligt meddele andelshaveren, at han må udvide badeværelset, dog skal arbejdet udføres efter gældende regler og tilladelsen forudsætter, at andelshaveren selv indhenter byggetilladelse fra teknisk forvaltning i Københavns Kommune.
Andelshaveren skal bruge bestyrelsens tilladelse, når han ansøger Københavns Kommune om tilladelse til projektet.
På Københavns Kommunes hjemmeside (se link) kan andelshaveren læse mere om, hvordan ansøgning skal udformes. http://www.kk.dk/Borger/BoligOgByggeri/AnsogningOmByggearbejde.aspx Jeg håber ovennævnte besvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig igen.
Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.