Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Auktion

Er det tilladt for en andelsforening, at afholde en auktion, med kontinuerlige bud, for at få en højere pris, efter at lejligheden er blevet vurderet af en ejendomsmægler.? Må den interne venteliste sættes ud af spil?

Vores svar fra

Det rejste spørgsmål er svært at besvare når man ikke kender jeres vedtægter. Normalt fastsættes priserne fra generalforsamling til generalforsamling på baggrund af det godkendt årsregnskab og i overensstemmelse med maksimalprisbestemmelserne. Det er kun hvis de opnåelige priser af markedsmæssige grunde ligger under maksimalpriserne at det er relevant med mæglervurdering.

Hvis I har intern venteliste i overensstemmelse med jeres vedtægter kan en sådan ikke bare sættes ud af kraft.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.