Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Spørgsmål: Min søn på 16 ½ har sammen med sin faster netop arvet efter sin farfar ,da min søns far døde for 3 år siden.farfar har en andelslejlighed som min søn gerne vil overtage hvilket er ok med hans faster.men skal han være 18 år ?kan jeg som hans værge skrive under på andelsbeviset og kan andelsforeningen nægte dette ?vi vil være meget kede af at skulle give afkald på lejligheden.kan i evt. hjælpe med at fortælle os hvad vi bedst kan gøre for at sikre os ? venlig hilsen mio og liselotte
Ejerforeningsnavn: holger danskesvej 29
Navn: liselotte rasmussen

Vores svar fra

Kære Liselotte Rasmussen
Der står formentlig  nogle særlige regler i vedtægten, som beskriver hvorledes dødsboet skal forholde sig  og hvem boet har ret til at overdrage lejligheden/andelen til.
Hvis der er fortrinsret til et barnebarn ( lige nedstigende linie) kan du som værge skrive under på aftalerne med foreningen, idet jeg forudsætter at din søn ikke  påføres risiko for at  pådrage sig en hæftelse udover værdien af andelen.Din søn skal tage bolig i lejligheden.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat

ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.