Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Årsregnskab

 Vi er en ny forening som står overfor at skulle udarbejde et årsregnskab for første gang. Vi er 10 lejligheder i ejendommen og har fungeret fra 1.1.07 Hvordan bære vi os ad med at lave et regnskab og endnu mere vigtigt. hvordan finder vi ud hvad andelskronen for vores forening/ejendom er? Hvor kan vi se den offentlige vurdering på netop vores ejendom og hvordan bruger vi den? Findes der en skabelon på udarbejdelse af årsregnskab så vi kan komme igang, eller skal vi blot overlade alle papirer til revisoren og lade ham alene lave et regnskab?

Vores svar fra

Hvis der ikke er nogen regnskabskyndige i jeres forening, vil jeg anbefale, at I kontakter en revisor som kan bistå jer med at udfærdige årsregnskab samt opgøre værdien af andelskroenen. Den offentlige vurdering kan du finde inde på SKAT.DK.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.