Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Antennebudget

Vi er 36 lejemål ivores afdeling. Vores antenneudgift stiger fra 298 kr. i 2010 til 380 kr. i 2011. Administrator sagde det var p.g.a.en regulering fra 2009 hvor vi var blevet opkrævet 34.020 kr for lidt fordi YOUSEE flere gange over året havde hævet prisen og administrator syntes ikke at beboerne skulle belemres med løbende stigninger. Det er så ikke sandt. YOUSEE hæver kun prisen en gang om året, adviserer det i september til opkrævning pr. 1. januar. Efter at jeg har bedt YOUSEE om priser fra 2008 – 2009 – 2010 viser det sig at det heller ikke er sandt at differencen fremkommer i 2009 men i 2007 og 2008. Mit spørgsmål er: Hvor mange år tilbage i tiden kan man opkræve denne afgift hos beboerne. Nogle er jo døde og nogle er flyttet så det er de nye beboere der skal betale gælden for at administrator har lavet en fejl i fortiden.  

Vores svar fra

I princippet kan man gå 5 år tilbage.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.