Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Antal medlemmer i bestyrelse

Vi er en lille andelsforening med kun 10 lejligheder. I vores vedtægter står at bestyrelsen skal bestå af en formand og tre medlemmer. Men vi har lidt problemer med at skaffe fire personer til bestyrelsen, da få gider stille op. Er der noget, der taler imod at ændre vedtægterne, så betstyrelsen kun skal bestå af tre medlemmer eller måske 3-4 medlemmer, hvis der på et senere tidspunkt opstår større interesse for bestyrelsen.

Vores svar fra

Der er ikke noget i vejen for at ændre antallet af bestyrelsesmedlemmer til tre, eller måske mere relevant 3 – 4 medlemmer. Men det kræver, at det stilles som forslag på generalforsamlingen og vedtages med det antal stemmer, som kræves til ændring af vedtægterne. Man m å som udgangspunkt ikke have en bestyrelse bestående af mindre en tre medlemmer.

Med venlig hilsen
ADVODAN

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat

ADVODAN | Ndr. Ringgade 70C | Skovsø | 4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00 | Dir: 57 86 46 10 | Fax: 58 50 03 77
E-mail: cjth@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.