Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Antal folkeregistreringer per andelslejligheder

Er der nogen regler for hvor mange personer der må være folkeregistreret i en andelslejlighed? Bestyrelsen i min andelsforening siger, at der er en regel om at der kun må være samme antal personer folkeregistreret i lejligheden, som det antal værelser den har. Dette er dog ikke noget som står i vedtægterne, men bestyrelsen siger det er en lov. Dette kan jeg dog ikke finde noget om noget sted, så kan det virkelig passe? Kan simpelthen ikke forstå, hvis det ikke skulle være lovligt at bo et par med et lille barn i en 2 værelseslejlighed, hvilket det jo så betyder, at man ikke må. 

Vores svar fra

Bestyrelsen er helt galt på den. selvfølgelig må et forældrepar bebo en 2 værelseslejlighed.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.