Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ansvar ved køb og salg

 Min søn har har købt en andelslejlighed med overtagelse 1.11.07. Det viser sig at el. installationerne er noget selvlavet fusk, min søn har fået lavet et el syn, der er meget der skal laves om, for ca. 5000 kr. Nu er spørgsmålet om han selv skal betale eller kan man kræve sælgeren for dette eller hvad med foreningen.

Vores svar fra

Din søn bør hurtigst muligt rette en skriftlig reklamation overfor sælger og sikre sig dokumentation herfor, idet din søn med stor sandsynlighed har krav på et afslag i købesummen, svarende til udgifterne til afhjælpning af de ulovlige installationer.
Din søn bør ikke afhjælpe manglerne før sagen er afgjort, idet han ellers risikere at miste muligheden for at løfte bevisbyrden under en senere sag.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.