Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ansvar for svamp

Jeg har fået konstateret skimmelsvamp og min læge siger, at grunden til jeg har det er at det befinder sig i lejligheden. Jeg har en korresponsance med vores vicevært samt skrevet brev til bestyrelsen. Jeg har fået at vide flere steder fra, at det er Andelsforenings ansvar, hvis der er skimmelsvamp i lejlighederne. Kan i bekræfte dette? Er det foreningens, der skal have dækket sig ind via deres forsikring? Min indbos forsikring dækker ikke sådan. Jeg har talt med Teknologisk institut efter henvisning fra min vicevært og de har anbefalet at der kommer nogle ud og måler fugt + svampesporer. Så der foreligger en udgift dér + evt efterbehandling. 

Vores svar fra


Kære Spørger,
 
 
Det kan være de bygningstekniske forhold i selve bebyggelsen og det har foreningen ansvaret for.
 
Men det kan også være fordi der luftes for lidt ud i lejligheden.
 
Det er dog foreningen der skal tage sig af sagen. Man bør starte med at få udarbejdet en rapport fra et svampelaboratorium.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.