Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Ansvar for forkert monteret faldstamme

Vi er en lille andelsforening som har en drøftelse med en andelshaver pga. en forkert monteret faldstamme. Der er i lejligheden en forkert monteret faldstamme og andelshaver er blevet oplyst at det er andelsforeningens ansvar at betale for dette. Vi er blevet oplyst om at der skal en VVS’er til at vurdere hvor meget der skal gøres for at få udbedret den forkert monterede faldstamme. Lejligheden er lige blevet overtaget af ny andelshaver og pga. fugtproblemer i lejligheden har vi haft et firma ude og undersøge lejlighederne. Der er tale om et gammelt og ikke vedligeholdt badeværelse. Det konstateres om badeværelset at der er opstigende grundfugt pga. forkert monteret gulvafløb, samt at er utætheder i fuger i bruseområdet. Andelshaver har stævnet tidl. andelshaver pga. badeværelset. Er det korrekt at det er andelsforeningen der skal udbedre det forkert monterede gulvafløb? Er det korrekt procedure at få en VVS’er til at vurdere hvor meget det forkert monterede faldstamme kan have forårsaget i badeværelset – og således hvor meget der skal udbedres på andelsforeningens regning? Der er desuden forkert monterede gulvafløb i flere lejligheder (de hvor der fortsat er et ændre badeværelser), påhviler det således også foreningen at udbedre disse? Og endelig hvis ja, skal der så også ydes kompensation til de der har lavet nyt badeværelse men har haft forkert monterede gulvafløb? 

Vores svar fra

Et korrekt svar på dine spørgsmål forudsætter dybere gående kendskab til sagen og da det ikke ligger inden for denne portal at foretage egentlig sagsbehandling, vil jeg anbefale, at du kontakter en advokater for en yderligere afklaring af sagen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.