Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ansvar for en vurdering af andelslejlighed

Jeg har lige solgt min andelslejlighed. Min køber har sat en vurderingsmand på, da hun var usikker på nogle emner i lejligheden. Hendes autoriserede vurderingsmand er fremkommet med nogle indsigelser på forbedringer i forbindelse med gennemgangen af andelslejligheden. Disse forbedringer er foretaget før jeg købte andelen – som jeg lige har solgt. Jeg henvender mig til vurderingsmanden, der har vurderet min lejlighed ved mit salg og også vurderet lejligheden ved mit køb i 2006. I 2006 fik andelshaveren en stort beløb for forbedringer. Vurderingsmanden har ikke sørget for at kontrollere, at de forbedringer, han påførte vurderingen og godskrev køber, ikke var godkend. Jeg henvender mig til vurderingsmanden for at høre, hvad han har liggende på den vurdering i 2006 – altså ved mit køb. Han henviser mig til administrator, som han mener skal svare mig på dette. Administrator henviser mig til vurderingsmanden igen…!!! Hvad gør jeg nu. Hvor ligger ansvaret – hvordan kan man tilskrive en sælger forbedringer uden at sørge for, at forbedringerne er godkendt i kommunen eller i øvrigt godkendt? Hvordan kommer jeg videre?

Vores svar fra

Jeg mener problemet ligger hos vurderingsmanden.

Hvis han har godkendt de foerbedringer du har betalt for, men ikke kan gøre det nu, er han efter omstændighederne erstatningsansvarlig overfor dig.
Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.